Prima iesire cu bicicleta prin oras

2011-07-26

A venit un pic căldura, aşa că am scos bicicleta de la naftalină, am curăţat-o un pic şi am scos-o la plimbare. Cum a fost prima tură pe două roți? Nostalgică! Prima pană, primele înjurături de la şoferi şi prima maşină care trece prea aprope de mine.

Asta mi-a adus aminte de un articol pe care l-am citit pe undeva. Nu îl mai găsesc acuma, însă esenţa era următoarea: când cineva îţi taie calea cu maşina în loc să te apuci la o serie de preaslăviri reciproce să îi zâmbeşti şi să îi faci cu mâna de parcă l-ai recunoscut pe cel mai bun prieten din copilărie: Smile and Wave! E extrem de amuzant să vezi reacţiile oamenilor.

Deci în loc de:

7213716658_db9aac7bdd_z

Încearcă așa:

7213716778_99e78137ac_z

Sau așa:

7213716558_78f975e9b3_z

Voi cum procedați cu soferii certăreți?

Credit imagini: bikeyface.com & yehudamoon.com

2 Responses to Prima iesire cu bicicleta prin oras

  1. Hi-hi …. Alex Diaconu relata ceva de genul ăsta, ieri :-) Eu mai înjur, recunosc …. dar de cele mai multe ori dau ignore și pedalez mai departe, ca și cum nu înțeleg ce zice individul. E cel mai sănătos, se pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>